Ponta: Plec la Bruxelles să opresc dezinformarea grosolană şi îngrozitoare cu suspendarea lui Băsescu

0
0

Premierul Ponta a spus miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Guvernului, că va pleca la Bruxelles pentru a opri „dezinformările grosolane şi îngrozitoare" pe tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu, arătând că la UE mai sunt persoane care cred că şeful statului a fost suspendat de Guvern.

„Mai sunt oameni la Bruxelles, e adevărat că din Partidul Popular, care cred că Guvernul l-a suspendat pe preşedinte", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta va pleca, miercuri, la Bruxelles, unde are deja programate întâlniri atât cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, şi cu preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, cât şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
Discuţia cu preşedintele Parlamentului European este prevăzută să aibă loc miercuri seara, iar întâlnirea cu preşedintele Consiliului European a fost deja programată pentru joi.

Tot pentru joi este deja pregătită întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, conform informaţiilor de la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta a declarat recent că a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, despre situaţia politică din România şi că a convenit cu acesta să aibă o întâlnire, joi, la Bruxelles.

Comisia Europeană este preocupată de situaţia din România, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi după decizia Curţii Constituţionale care validează această decizie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Executivului UE.

Comisia Europeană a îndemnat de curând România să respecte principiile statului de drept şi independenţa justiţiei.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri