Pleşoianu îşi pregăteşte bagajele: În momentul de faţă, PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

După ce marţi PSD a anunţat că Viorica Dăncilă va fi reprezentantul partidului la prezidenţiale, deputatul Liviu Pleşoianu a declarat că va candida ca independent şi că „în mod evident voi pleca din partid”.

„Faptul că toţi  sau aproape toţi au mers încolonaţi pe ideea că Viorica Dăncilă este tot ce poate avea mai bun acest partid pentru candidatura la prezidenţiale, pentru mine este pe deplin lămuritor. Din toate punctele de vedere: moral, intelectual, politic”, a afirmat Liviu Pleşoianu la B1 TV.

Ieri, Viorica Dăncilă a fost aleasă drept cadidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Într-o conferinţă de presă, preşedintele formaţiunii a subliniat că oricine va mai critica partidul va fi aspru sancţionat. În intervenţia sa de azi, Pleşoianu a precizat că odată cu candidatura sa ca independent va părăsi şi PSD-ul şi că nu se va mai întoarce.

„În momentul în care voi candida independent, în mod evident voi pleca din partid. Eu, odată ieşit din acest partid, nu mă mai întorc. Doamna Dăncilă, pentru mine, este un subiect închis. Dacă merge pe aceeaşi linie, PSD nu mai este de votat, cel puţin de către mine. În momentul de faţă, PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine, la nivel de mesaj sau de speranţă", a adăugat Liviu Pleşoianu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite