PDL București somează primarii USL din Capitală: Lăsați jocurile murdare și aprobați-ne afișajul electoral!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizațiile PDL din București cer primarilor USL să lase de o parte "jocurile murdare în campania electorală" și să le aprobe amplasarea afișajelor electorale.

Deşi au fost înaintate către primarii de sector cereri legale pentru afişaj electoral, nicio solicitare nu a primit răspuns favorabil de la primarii USL, susține PDL București într-un comunicat de presă.

"Este absurd ca primarii USL să joace atât de murdar în această campanie. Prin neavizarea afişajului electoral legal al ARD, primarii USL nu fac altceva decât să încalce legea şi să nu acorde tratament egal şi nediscriminatoriu forţelor politice din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al PDL București, Mihai Atănăsoaei.

"Dacă această atitudine a primarilor USL este o comandă a dlui Ponta, este cu atât mai grav", a subliniat Atănăsoaei. Acesta consideră că premierul se teme că ARD va informa bucureștenii despre realizările guvernului în cele șase luni de mandat, despre care spune că "sunt zero".

De asemenea, PDL Bucureşti susține că în campania pentru alegerile locale din iunie 2012 foştii primari democrat-liberali au respectat legea şi au pus la dispoziţia USL afişajul electoral solicitat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite