Orban, atac la adresa lui Carmen Dan:  Sluga obedientă şi ticăloasă a lui Dragnea de la Interne recurge în mod abject la anchetarea manifestanţilor anti-PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac la adresa lui Carmen Dan, ministru de Interne în Guvernul Dăncilă, după ce aceasta a vorbit de posibila anchetare a protestatarilor care au scandat împotriva PSD la mitingurile acestei formaţiuni şi dacă aceştia au fost violenţi

„Sluga obedientă şi ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan recurge în mod abject la anchetarea manifestanţilor anti-PSD pentru a intimida oamenii care protestează legitim şi paşnic împotriva guvernării lor dezastruoase. Infractorul-şef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd şi penibil în victima unor asasini şi bătăuşi închipuiţi în timp ce foloseşte jandarmeria şi toate forţele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani şi jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din puşcării. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcţie care ar trebuie să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor la manifestare liberă şi paşnică a nemulţumirilor lor faţă de guvernarea ţării“, a afirmat Ludovic Orban, potrivit unui comunicat de presă. 

Liderul liberal o acuză pe Carmen Dan că foloseşte „abuziv funcţia de ministru de Interne“. „În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcţiei de ministru de Interne împotriva unor cetăţeni care protestează paşnic şi trece de la folosirea forţei împotriva lor aşa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august la ameninţări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea şi a infractorilor din PSD. Ministerul de Interne nu e la dispoziţia lui Dragnea, nici a diversiunilor acestuia, ci a românilor. Nimeni nu a văzut presupusele violenţe clamate de Dragnea. De altfel, liderul PSD este într-un delir al minciunilor şi al scenariilor de cea mai joasă speţă cu care încearcă să-şi acopere prăbuşirea şi izolarea de români şi de partenerii europeni ai României“, a completat preşedintele PNL. 

Liderul liberalilor a trimis şi un avertisment celor din PSD. „Vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru Liviu Dragnea şi acoliţii lui care se folosesc de instituţiile statului împotriva cetăţenilor: să înceteze imediat orice formă de intimidare şi de represalii împotriva celor care  protestează paşnic în această ţară! Închipuirea a tot felul de ameninţări pentru a vă apăra cu toate forţele de ordine pe care le aveţi la dispoziţie de revolta oamenilor cinstiţi are un singur leac, votul cetăţenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori şi de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpaţi!“, a conchis Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite