Liviu Dragnea, marele absent de la întâlnirile cu liderii UE veniţi la Bucureşti. Cine îl va înlocui la întrevederi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la întâlnirea cu şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se află în ţară, Camera fiind reprezentată de Florin Iordache, vicepreşedinte al forului

Liviu Dragnea, şef al PSD şi al Camerei Deputaţilor, nu va fi prezent la evenimentele prilejuite de preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România. Motivul: acesta e plecat din ţară, după cum a explicat Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei şi actual vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. 

„Din câte ştiu, (Liviu Drangea - n.r.) nu este în ţară. (Voi participa - n.r.) eu şi cu domnul Tăriceanu", a afirmat pentru Mediafax Florin Iordache, când a fost întrebat cine se va întâlni cu liderii europeni veniţi la Bucureşti. 

De altfel, Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei  vicepreşedintelui forului, Florin Iordache, pentru luna ianuarie, potrivit unei decizii publicată la 29 decembrie decembrie în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, în programul oficial al preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, figurează o întrevedere cu liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi preşedintele Camerei, Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite