Liviu Dragnea: Întreruperea apei calde în Bucureşti reprezintă represalii ale Guvernului pentru că Firea a câştigat alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că problemele dintre ELCEN şi RADET care au dus la întreruperea furnăzării apei calde în Bucureşti poate fi şi „represalii“ ale Guvernului în urma câştigării alegerilor de către Gabriela Firea, acuzând conducerea ELCEN că se află în Franţa, la meci., potrivit News.ro.

„Este inadmisibilă atitudinea Guvernului şi a Ministerului Energiei, respectiv a ELCEN, faţă de bucureşteni. Nu pot să motivezi că chiar acum trebuie făcute nişte reparaţii. Am înţeles că conducerea de la ELCEN e în Franţa şi, din câte ştiu eu, în Paris este apă caldă, numai că au plecat în Franţa la meci şi bucureştenii au rămas fără apă caldă", a spus Dragnea, potrivit News.ro

Liderul PSD a fost şi mai acid la adresa lui Dacian Cioloş şi a Guvernului în momentul în care a fost întrebat dacă este de părere că această situaţie poate avea conotaţii politice. „Este posibil să fie şi un fel de represalii din partea Guvernului faţă de rezultatele pe care le-a obţinut PSD şi faptul că Gabi Firea a câştigat Primăria Capitalei. Este posibil orice. Situaţia este stranie", a spus Dragnea, apunctând faptul că poate fi vorba despre „răutate sau prostie“.

Locuitorii zonelor Colentina şi Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei au rămas de miercuri fără apă caldă, RADET anunţând că situaţia este urmare a faptului că nu există bani pentru reparaţii şi revizii la reţeaua de transport şi distribuţie, după ce ELCEN a pus poprire pe conturile regiei. În replică, ELCEN susţine că locuitorii din zonele Colentina şi Pantelimon nu au apă caldă pentru că RADET a închis voluntar 75 de puncte termice din sectorul 2.

Liderul PSD a mărturisit presei că nu va dona niciun ban pentru „Cuminţenia Pământului“, fiind de aceste obiectiv este o măsură populistă a celor din echipa Cioloş.„Nu cred în astfel de demersuri. Dacă guvernul consideră că este obiectiv naţional, se poate face efortul, care nu e foarte mare, ca să se achiziţioneze. După părerea mea a fost o acţiune populistă, care nu are finalitate", a spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite