Ironii la vârful PSD. Mihai Tudose, despre Vasile Dîncu: Războinicu’ de lut cu papuci de pluş. S-a terminat şmecheria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier al PSD, l-a ironizat pe Vasile Dîncu pentru declaraţiile sale referitoare la reformarea PSD şi condiţiile să revină în conducerea formaţiunii. Tudose a afirmat că s-ar fi aşteptat ca Dîncu să iasă la luptă şi să spună că va candida la Primăria Cluj Napoca, dar acesta e mai degrabă obişnuit cu eşecurile politice.

„Războinicu’ de lut cu papuci de pluş.... Am citit o declaraţie-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu şmecheria şi să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!! Dar nu....Era mult mai ,,global” mesaju’...”, a scris pe Facebook Mihai Tudose. 

Fostul premier l-a criticat pentru afirmaţiile referitoare la inexistenţa partidului în Transilvania şi Moldova, precum şi sudul pe care îl vede doar ca pe o zonă electorală şi atât. 

„Reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câştigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului şi să ne explice cu doctrina şi programele ideologice. Încerc să înţeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câştigat niciodată alegerile pe acolo pe la el. Niciodată. Şi prin urmare nu prea ştie cum e. Dar emite axioma că cei care câştigă nu contează. Importanţi sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie).... Şi se mai şi alintă că el nu prea vrea, dar este foarte rugat... Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!! Doamne apără şi păzeşte.....”, a completat Tudose. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite