Ioan Oltean(PDL) neagă divergențele dintre premier și coaliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean
Ioan Oltean

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a dat asigurări că nu a existat nicio tensiune între premier și reprezentanții puterii. Oltean nu a fost, însă, prezent la ședința de dimineață a coaliției.

„Întotdeauna membrii coaliţiei au lucrat într-o armonie perfectă cu premierul Ungureanu. De aceea, zvonurile care circulă astăzi sunt falsuri, obişnuite de altfel în mas-media românească. Eu asigur că nu există şi nu a fost nicio tensiune între premier, pe de o parte, şi membrii coaliţiei pe de altă parte", a precizat Oltean, după şedinţa BPN a PDL.

Și președintele PDL București,Elena Udrea, neagă tensiunile dintre Ungureanu și coaliție

Premierul Ungureanu a ieșit supărat din ședința coaliției și a cerut miniștrilor Justiției și Finanțelor, aflați la discuții, să părăsească și ei sala întrucât liderii partidelor au condiționat votul din Parlament de alocările bugetare.

„Premierul aproape că a trântit uşa sălii în care avea loc, luni, şedinţa coaliţiei şi a spus că nu răspunde la presiuni. «Nu mai discut în contextul acesta. Faceţi presiuni prea mari»", a zis aproape textual Ungureanu", conform unor surse politice citate de Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite