Goţiu face un pas în spate: Îmi cer scuze dacă îmi amintesc greşit reacţia lui Nicolae Bădălău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Goţiu
Mihai Goţiu

Senatorul USR Mihai Goţiu a spus luni că nu îşi mai aminteşte exact dacă a fost sau nu ameninţat de către preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, într-o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite, şi spune că îşi cere scuze.

”Eu am zis că îmi cer scuze dacă cumva îmi amintesc greşit şi că m-aş fi aşteptat să fi reacţionat încă de atunci şi să conteste încă de atunci ceea ce am spus. Nu ne-am despărţit în nişte termeni foarte nervoşi, dar eu aştept ca Parlamentul să fie mult mai ferm nu doar la nivel declarativ, ci în spaţiul public de tot ceea ce înseamnă violenţă”, a declarat Mihai Goţiu.

Goţiu a spus că nu consideră că Bădălău ar fi o persoană violentă. ”Nu. M-a surprins ceea ce s-a întâmplat pentru că, după acel incident, nu am mai avut altercaţii violente”, a mai spus Goţiu.

Senatorul USR Mihai Goţiu, care a fost agresat săptămâna trecută în studioul B1 TV de către fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta Mirel Palada, că Niculae Bădălău, acuzat de lovire de liberalul Marin Anton, i-a ameninţat cu bătaia pe el şi pe Nicuşor Dan în luna februarie, chiar în Parlament.

Niculae Bădălău a negat şi acuzaţiile senatorului USR Mihai Goţiu cum că l-ar fi ameninţat într-o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite.

”Am văzut că şi domnul Goţiu s-a trezit. Eu nu am auzit că l-aş fi ameninţat vreodată. Eu nu am auzit până acum lucrul acesta, dacă o să-mi permită, de la zece metri, dacă eu l-am ameninţat vreodată (...) Cred că este o politică a unora de a decredibiliza liderii PSD pe tot felul de ţigăneli. Cred că schimbul politic trebuie să fie pe idei, trebuie să fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu să spunem de mamă şi de altceva”, a mai spus Bădălău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite