Gelu Vişan le răspunde lui Baconschi şi Papahagi: Să coboare cu picioarele pe pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gelu Vişan
Gelu Vişan

Secretarul executiv al PMP, Gelu Vişan, le-a transmis lui Teodor Baconschi şi lui Adrian Papahagi, care s-au declarat nemulţumiţi de rezultatul congresului de sâmbătă, să nu se mai plângă prin presă şi să nu mai ameninţe că îşi iau jucăriile şi pleacă acasă.

„Atitudinea unora dintre colegii care nu au obţinut posturile pe care le doreau la Congresul PMP este profund dezamăgitoare. Adrian Papahagi şi Teodor Baconschi trebuie să înţeleagă că trebuie să respecte principiul democraţiei de partid şi că decizia le-a aparţinut colegilor lor şi a fost rezultatul împărţirii voturilor, pentru că s-au concurat între ei. Nu e bine să se folosească de ideea democraţiei interne doar atunci când le serveşte interesele lor, iar, atunci când nu le convine rezultatul, să se plângă prin presă şi să ameninţe că îşi iau jucăriile şi pleacă acasă“, le-a transmis Gelui Vişan, cel care a renunţat la şefia partidului în favoare Elenei Udrea.

„Le recomand să coboare cu picioarele pe pământ şi să acorde un minimum de respect pentru toţi ceilalţi colegi ai lor care au muncit cu spinarea ca să aducă semnături pentru înfiinţarea partidului şi voturi în 25 mai. Sunt sigur că asta le-ar garanta şi lor o susţinere mai mare în interiorul PMP“, a mai spus Vişan.

Gelu Vişan i-a îndemnat pe cei doi refomişti din PMP să lupte împotriva PSD, PDL şi PNL. „Acum este un moment la care să strângem rândurile şi să luptăm împreună împotriva dublului pericol existent pe scena politică românească: pe de o, parte partidul-stat PSD; pe de altă parte, un PDL <<topit>> în PNL care duce mai departe politica lui Vasile Blaga de a se distanţa de Preşedintele Traian Băsescu“, a mai spus Gelu Vişan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite