Gabriela Firea îl susţine pe Ciolacu pentru şefia partidului. „Ce distruge PNL-ul repară PSD-ul. Noi ducem greul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul General al Capitalei a declarat luni duminică că amânarea Congresului PSD ar face rău partidului şi susţine organizarea acestuia pe 29 februarie. În acest sens, aceasta şi-a arătat susţinerea pentru Marcel Ciolacu în privinşa şefiei partidului. Anterior, aceasta a lansat o nouă rundă de atacuri asupra Guvernului PNL şi a lui Ludovic Orban. „Guvernul a fost condus de cel mai incompetent dintre incompetenţi”, a mai afirmat Firea.

„Suntem înainte unui examen important. Alegerile locale. E posibil să avem şi alegeri generale anticipate. Trebuie să fim pregătiţi pentru toate situaţiile. Şi normalitate şi anormalitate care din partea PNL e din ce în ce mai promovată. Consider că amânarea unui Congres PSD ne-ar face rău. Pentru că e o sursă permanentă de tensiune, de neîncredere. Vă propun să propunem să stabilim de comun acord o dată certă pentru Congresul PSD. Orice amânarene face rău”, a declarat duminică Gabriela Firea, care a propus data de 29 februarie pentru organizarea Congresului.

De asemenea, acesasta a adăugat că îl susţine pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia PSD.

„Cel mai incompetent dintre incompetenţi se pregăteşte de şomaj”

În deschiderea conferinţei, Gabriela Firea a afirmat că a lucrat „toată noaptea” pentru a remedia problemele cu apa şi căldura din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei, afirmând că PNL-ul a fost cel care încearcă să-i „pedepsească pe bucureşteni”.

Bucureştenii sunt foarte inteligenţi şi bine informaţi. Ce distruge PNL-ul repară PSD-ul. Pentru că PSD-ul duce greul. Ştim cine a condus RADET-ul 15 ani. Director de la PNL. (...) Ieri premierul m-a certat pentru că nu am făcut o centură verde a Capitalei. Îl informez pe premierul demis pentru incompetenţă că centura verde a Capitalei nu poate fi construită de Gabriela Firea. Eu nu sunt şefa CNAIR, nu conduc ministeul Transporturilor. Îl informez respectuos, cu dragoste, că ministerul e condus de un ministru PNL, iar şeful de la CNAIR tot de un membru PNL”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a trecut apoi la atacuri la persoană la adresa lui Orban, despre care spune că este „cel mai incompetent dintre incompetenţi”.

E de înţeles. Dacă te cheamă Ludovic Orban şi ai o reputaţie la nivel naţional într-un domeniu iar tu insişti să te dai expert în garduri şi şanţuri, îţi meriţi soarta. (...) Guvernul a fost condus de cel mai incompetent dintre incompetenţi. Probabil fiind în perioada dinaintea şomajului, îşi caută un job. Eu îl sfătuiesc să nu ne mai convingă. Suntem convinşi. În fiecarele mari capitale europene există garduri de protecţie pentru tramvai. Nu este estetic, precum o clădire interbelică, dar e necesar. Noi trebuie să facem lucruri utile”, a mai precizat Firea.

Liderul PNL Ludovic Orban a apreciat ieri că gardurile care delimitează ampriza liniei de tramvai, realizate în ultima perioadă în Bucureşti, trebuie date jos, deoarece reprezintă „o bătaie de joc la adresa oricărui plan de circulaţie şi de trafic” pentru Capitală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite