Fost ministru PSD: Începe Jihadul pentru alegerile locale. PNL face ce ştie mai bine, taie din bani. Toţi angajaţii din administraţie vor avea venituri mai mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltării, a subliniat faptul că bugetul construit de Guvernul Orban arată că vor avea loc tăieri de fonduri pentru mai multe categorii socio-profesionale, iar angajaţii din administraţie vor avea salariile mai mici pentru că sunt eliminate anumite sporuri.

„Bomba adevărată nu e doar în bugetul de stat. Bombele se află în asumarea pe modificările la OUG 114.

Ce înseamnă modif la 114. leagă ratele românilor din nou de ROBOR. După declaraţiile lui Cîţu, ROBOR va creşte din nou”, a declarat Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltării.  

Deputatul PSD a subliniat că pensionarii vor fi afectaţi de măsurile PSD. „Aproape 1 milion de pensionari cu pensia minimă nu vor mai beneficia de creştere. Toţi angajaţii din administraţie vor avea venituri mai mici. Va fi scos acel spor de 15%. Au spus că nu vor atenta la veniturile românilor. E fals. Taie din venituri. Orban spunea că va respecta legile aflate în vigoare. În vigoare era şi creşterea salariilor din învăţământ de la 1 septembrie. Nu sunt prevăzuţi bani pentru această creştere.Fac ce ştiu mai bine: taie din bani.”, a completat fostul ministru al Dezvoltării.

Nu în ultimul rând a subliniat că „începe Jihadul pentru alegerile locale”, în condiţiile în care ar avea loc alocări arbitrare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite