Florin Cîţu anunţă o întâlnire la nivel parlamentar între România şi Republica Moldova, distinctă de cea prezentată de Marcel Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Florin Cîţu a anunţat că o delegaţie a Senatului României va merge în perioada următoare în Republica Moldova, precizând că oficialii români le vor transmite vecinilor de peste Prut susţinerea în procesul de aderare la UE. Anterior, Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii forurilor Legislative se vor întâlni la Bucureşti sau Iaşi.

Întrebat joi, la Parlament, dacă plănuieşte o întâlnire cu autorităţile din Republica Moldova, în contextul exploziilor din Transnistria, Florin Cîţu a precizat: „Avem o vizită programată din partea Senatului în urmatoarele săptămâni”.

Vizita prezentată de preşedintele Senatului va fi diferită faţă de cea anunţată de Marcel Ciolacu, liderul Camerei Deputaţilor, care a transmis că va avea loc, la Bucureşti sau la Iaşi, o întâlnire între Parlamentul României şi cel al Republicii Moldova, pe fondul incidentelor din regiunea separatistă a Moldovei.

„Aceea va avea loc la Bucureşti, este mult mai târziu”, a completat Cîţu, referitor la întâlnirea parlamentară anunţată de Ciolacu. 

Potrivit liderului de la Senat, oficialii români vor să transmită Republicii Moldova un mesaj de susţinere în procesul de aderare la Uniunea Europeană. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite