Elena Udrea, în costum de baie pe velierul unui prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL, Elena Udrea, în costum de baie FOTO Facebook
Deputatul PDL, Elena Udrea, în costum de baie FOTO Facebook

Deputatul PDL, Elena Udrea, şi-a continuat „incredibila vacanţă pe litoral“ cu o plimbare în largul mării, alături de mai mulţi prieteni. Fostul ministru al Turismului s-a declarat „o iubitoare de destinaţii turistice româneşti“.

„Am continuat o vacanţă incredibilă pe litoral. Incredibil de frumoasă chiar şi pentru un fost ministru al Turismului, o cunoscătoare şi iubitoare de destinaţii turistice româneşti. Un amic din Mangalia ne-a plimbat cu velierul Amfora pe mare“, a fost mesajul scris de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Înainte de a ieşi în largul mării, fostul ministru al Turismului a mers într-o piaţă pentru a degusta un pepene cojit ca pe o portocală de către un negustor de culoare. „Cine ştie să prepare aşa pepenele? Domnul din poza are doar această specialitate! “, a fost comentariul lui Udrea, la pozele cu negustorul şi marfa sa.



Deputatul PDL Elena Udrea a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din vacanţa sa la malul mării, în staţiunea Năvodari şi Mamaia.

elena udrea

Elena Udrea a postat, vineri dis-de-dimineaţă, câteva imagini în care a surprins răsăritul la malul mării. „Cel mai frumos răsărit, îl vezi pe litoralul românesc. Soarele nu s-a lăsat aşteptat nici în dimineaţa aceasta“, a scris Udrea în descrierea albumului.

Anterior, Elena Udrea a petrecut câteva zile şi în staţiunea Mamaia.



 



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite