Dragnea, atac dur la Iohannis, pe tema plăcuţelor anti-PSD: Să îşi ia numărul acela de înmatriculare şi să şi-l pună pe piept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut un atac foarte dur la adresa şefului statului, după ce preşedintele a vorbit la Consiliul Naţional al PNL despre scandalul plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD. Dragnea i-a recomandat lui Iohannis să-şi pună în piept numărul de înmatriculare.

„Ce poate să facă el anul viitor, ce poate să spună că a făcut ca preşedinte? Eventual poate să îşi ia numărul acela de înmatriculare şi să şi-l pună pe piept. Noi o să îi spunem că nu îi dăm. Nu a făcut nimic ca preşedinte. S-a făcut de râs. Dacă ăsta este nivelul la care el a dus funcţia prezidenţială, este foarte grav. Pentru ţară este foarte grav“, a afirmat liderul PSD.

Liviu Dragnea a spus că social-democraţii nu vor rămâne „datori“ la atacuri, după cum îi şttie el pe cei din partidul pe care îl conduce. „Aşa cum cunosc eu partidul, nu vom rămâne datori. Aia a fost o glumă, cu plăcuţele de înmatriculare. Eu am spus ceva la mitingul ăla: să aibă grijă ce vor face de aici înainte, pentru că vor primi de la noi cel puţin atât înapoi, indiferent ce fac“, a mai spus preşedintele PSD.

Liderul PSD a scris pe o foaie şi : „Iohannis - M...E“. „Iohannis M...E - Păi de ce săriţi aşa? Iohannis minte! Păi la ce v-aţi gândit, nu cred că v-aţi gândit la ce s-a gândit el. Eu am arătat că domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinochio ca să spunem aşa”, a declarat Liviu Dragnea, fiind întrebat ce a vrut să transmită cu mesajul „Iohannis M..E”.

De altfel, liderul PSD a criticat întreaga Opoziţie pentru că a luat apărarea persoanei care a venit în România cu plăcuţele de înmatriculare pe care era un mesaj obsecen la adresa PSD. Referitor la acest mesaj şi la modul cuma fost tratat de acel şofer de Poliţia Română, preşedintele Iohannis a avut un atac la adresa actualei guvernări. 

„Au început acţiuni de neimaginat. Persoane care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luate în plină zi de Poliţie. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului. Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat?“, a declarat Iohannis în faţa apeste 1.400 de liberali la Consiliul Naţional. 

Dragnea: Iohannis a ajuns la apogeul ridicolului cu sesizarea la CCR

Liviu Dragnea susţine că preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la „apogeul ridicolului“ cu sesizarea depusă la CCR în privinţa unui conflict preşedinte-premier şi afirmă că preşedintele a ţipat la telefon la premierul Viorica Dăncilă, din cauza rectificării bugetare, în care Administraţiei prezidenţiale i-a fost redus bugetul.

„În primul rând, Iohannis s-a făcut de râs, s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR cu plecarea în vacanţă”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică seara, la Antena 3. El a subliniat că preşedintele Iohannis „a ajuns la apogeul ridicolului”.

Dragnea a relatat că a vorbit vineri cu Viorica Dăncilă, care i-a spus că îl va suna pe preşedinte, „deşi nu era nevoie”, pentru a-i spune că îşi deleagă atribuţiile pentru a gestiona treburile curente ale Guvernului, nicidecum atribuţiile de premier, aşa cum au făcut şi Victor Ponta, Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose când au fost premieri. „Iohannis a fost informat de nişte securişti din Guvern sau nu ştiu de cine că doamna prim-ministru a numit premier interimar. Doamna prim-ministru mi-a spus că principala supărare a fost rectificarea bugetară şi a ţipat de mai multe ori la telefon. Nu e nimic nou. S-a întâmplat şi când a fost vizita în Israel, pe acelaşi ton. Şi că o să spună la Bruxelles, la NATO, că nu mai poate merge“, a susţinut liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite