Dragnea ameninţă cu ieşirea PSD de la guvernare: „Nu putem rămâne în orice condiţii. Eu nu sunt nici orb, nici surd, nici prost“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi la o întâlnire cu membrii PSD că a discutat cu premierul Victor Ponta şi i-a cerut să revină cât mai curând în ţară. El a lăudat rezultatele guvernării, dar a subliniat că social-democraţii nu pot rămâne în Executiv dacă există neînţelegeri în cadrul coaliţiei.

„Eu cred că PSD-ul, de fapt sunt convins că PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, aşa cum se doreşte. Deja este străveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd şi nici prost să nu înţeleg care este de fapt miza. Miza unor oameni politici şi a unui om care nu mai e politic, domnul Iohannis“, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Mai mult, el a arătat că i-a solicitat premierului să revină rapid în ţară şi să preia conducerea Guvernului. „I-am spus prieteneşte, ca un vechi şi bun prieten de-ai lui, să caute o soluţie să facă recuperarea în ţară, pentru că este premierul acestei ţări şi trebuie să vină să exercite atributul puterii executive. Sper să găsească o soluţie medicală şi să ajungă la Guvern. Este important pentru stabilitatea guvernamentală şi politică“, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea a vorbit şi despre tensiunile din cadrul coaliţiei şi a afirmat că este nevoie de o discuţie „serioasă“ pe tema disensiunilor dintre partidele care fac parte din Guvern. În cazul în care neînţelegerile persistă, a adăugat Dragnea, PSD nu poate rămâne în Guvern.

„De asemenea, să discutăm serios despre actul guvernării. Am avut o guvernare foarte bună până acum, eficientă, apreciată de populaţie, este foarte greu să conteşti asta, sigur, nu e imposibil, am văzut şi în Parlament. Dar încep să se simtă şi în buzunarele oamenilor efectele acestei guvernări. Dar nu putem rămâne în orice condiţii. Pentru că o guvernare bună este o guvernare coerentă, în care toţi partenerii de coaliţie funcţionează, aşa cum a funcţionat până acum. Şi sper că vom funcţiona“, a mai spus Dragnea. 

Citeşte şi:

Votul pentru MRU îl trimite pe Victor Ponta în Opoziţie

Votul pentru numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta în Opoziţie, după ce principalul partener al PSD din coaliţia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anunţat că parlamentarii săi votează „pentru“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite