Cum s-au fotografiat politicienii de Revelion: urări pentru noul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelionul politicienilor

În noaptea dintre anii politicienii s-au fotografiat alături de familii şi le-au transmis pe Facebook românilor urări la început de an.

Victor Ponta:  La mulţi ani - sănătate şi bucurii alături de cei care vă sunt cu adevărat apropiaţi🙏🥂

Gabriela Firea: Bucuraţi-vă de viaţa pe care v-a dat-o Bunul Dumnezeu! Să o trăiţi din plin! Să nu cunoaşteţi întristări şi suferinţe! Să aveţi un 2020 cu sănătate, optimism şi clipe memorabile! La mulţi ani buni!! 🙏🎉🎊❤️

      

Rareş Bogdan: La Multi Ani! An Nou Fericit tuturor! Bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania! 2020 sa va aduca bucurii, satisfactii si impliniri!

Vă doresc din tot sufletul să aveţi un an minunat! Să fiţi sănătoşi, inspiraţi, să vă păstraţi limpezimea şi curajul! Să nu vă părăsească încrederea!

Anul care s-a încheiat a fost greu, dar avem cu toţii, vorba poetului, „o oboseală fericită în paşi”! Am reuşit să întoarcem, cu toţii, destinul României, dar fără inimile voastre puternice, minunea nu ar fi fost posibilă! Ne aducem ţara în normalitate, pas cu pas, căci merităm un tărâm în care să ne simţim cu toţii acasă! Demnitatea, democraţia, solidaritatea şi libertatea pe care le-am întărit în anul ce se încheie trebuie să ducă la prosperitate pentru toţi, nu doar pentru unii! Vă rog să credeţi în şansa noastră de a face din normalitate pista de lansare a unui destin glorios, aşa cum merită românii! Împreună putem face din România un stat puternic, demn, inflexibil la posibile tentative de a-l vulnerabiliza!

Oameni buni, să vă fie copiii, părinţii, bunicii, prietenii sanatosi si fericiţi! Să le ferească bunul Dumnezeu inima de tristeţe!

Nu uitaţi să iubiţi România şi în 2020! Vatra strămoşească este singura noastră ancoră, rădăcinile puternice nu ne vor trăda niciodată!

La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla! Mă înclin în faţa voastră!

Raluca Turcan: La mulţi ani! Un An Nou bun, cu sănătate, noroc şi împliniri din plin, alături de cei dragi!

Lia Olguţa Vasilescu: „La mulţi ani frumoşi şi norocoşi vă urăm! Fie să avem cu toţii un an mai bun, plin de împliniri şi zile fericite!“

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda FOTO Facebook

Un consilier local din Braşov a publicat pe Facebook fotografii de la o petrecere de Revelion la care a participat Viorica Dăncilă şi soţul acesteia.

Alexandru Cumpănaşu: La Multi Ani dragi romani! La Multi Anuli dragi cumpanasi, dragi spartani! Sa aveti alaturi in noaptea aceasta familia si pe toti cei dragi pe care ii iubiti. Sa ii apreciem, sa-i respectam, sa le multumim pentru ca ne suporta, ne iubesc si ne accepta asa cum suntem. Va iubesc mult dragi romani. Sunt sigur ca 2020 va fi un an mai bun, mai frumos, mai plin de realizari si de adevar. LA MULTI ANI ROMANI FRUMOSI SI MINUNATI!!

P.S.: Ne pot lua VIATA dar nu ne pot lua IUBIREA!!!

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis în ultima zi din an un mesaj video de Anul Nou în care vorbeşte despre 2019 ca despre ”anul victoriei democraţiei şi al implicării civice”. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite