Culise. Claudiu Manda şi deputatul Mitralieră, la un pas de bătaie în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Manda Foto Mediafax / Alexandru Dobre
Claudiu Manda Foto Mediafax / Alexandru Dobre

Europarlamentarul Claudiu Manda şi deputatul Cătălin Rădulescu, poreclit Mitralieră, s-au încăierat în Comitetul Executiv, susţin surse politice pentru Adevărul. Manda i-a cerut lui Rădulescu să părăsească şedinţa, pentru că nu e membru CEX, în timp ce AKM l-a ameninţat că ”vine cu băieţii” şi-l bate.

În şedinţa conducerii PSD, Claudiu Manda le-a cerut colegilor care nu sunt membri CEX să părăsească şedinţa. Mesajul era adresat direct lui Cătălin Rădulescu, deputatul AKM, care se autoinvită la toate reuniunile CEX, deşi nu e lider de filială. În replică, AKM i-a transmis că a fost invitat de Viorica Dăncilă, la acea oră lider al PSD. Numai că Dăncilă s-a dezis de Rădulescu, spunând că CEX-ul PSD nu e nuntă, să fie nevoie de invitaţii. 

Manda a insistat ca Rădulescu să iasă din sală, însă AKM a fost de neclintit: ”Dacă plec de aici, o să-mi aduc băieţii care mă susţin şi venim să ne batem cu voi”, ar fi spus Cătălin Rpdulescu, unul dintre cei mai agresivi politicieni, cel puţin ca discurs. Până la urmă, Cătălin Rădulescu a rămas la CEX, iar Claudiu Manda a schimbat subiectul. 

La finalul şedinţei, Cătălin Rădulescu l-a criticat pe Marcel Ciolacu, noul lider PSD, susţinut şi de Manda: ”Poate unii dintre liderii noştri o să înveţe să vorbească şi limba română. O să vedem la Congres! Nu mă refer la doamna Dăncilă". 

Nu au fost singurii lideri PSD care s-au încăierat. Preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea, şi preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reproşat lui Bădălău că a dansat pe manele şi a jignit diaspora, iar Bădălău l-a ameninţat cu bătaia, potrivit Digi 24

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite