Crin Antonescu: „Poate Traian Băsescu era mai bun ca prim-ministru, în loc să fie două mandate preşedinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu: „Poate Traian Băsescu era mai bun ca prim-ministru, în loc să fie două mandate preşedinte”. FOTO: Arhivă Adevărul.
Crin Antonescu: „Poate Traian Băsescu era mai bun ca prim-ministru, în loc să fie două mandate preşedinte”. FOTO: Arhivă Adevărul.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara că preşedintele Traian Băsescu putea să aibă un singur mandat ca şef al statului, iar apoi să devină prim-ministru, din această funcţie având capacitatea să facă „mai multă treabă”, informează Mediafax.

Aflat la postul B1, Crin Antonescu a vorbit şi despre opinia sa în legătură cu posibilitatea ca actualul şef al statului să devină premier.

„Nu văd o ipoteză plauzibilă pentru domnul Băsescu prim-ministru. Aş putea să deplâng faptul că din ăştia zece ani cât a fost preşedinte mai bine avea numai un mandat de preşedinte şi după aia era prim-ministru, nu preşedinte, că poate ar fi făcut mai multă treabă, poate era mai bun de prim-ministru. Dar acum asta a fost soarta şi pentru domnia sa şi pentru noi”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Acesta a mai precizat că Traian Băsescu îşi va încheia cariera politică la finalul mandatului prezidenţial, adăugând că actualul şef al statului şi-a jucat rolul istoric.

„Traian Băsescu e un om care, atât cât va dori, nu va putea fi trecut cu vederea, dar după ce îşi va încheia mandatul, îşi va încheia în mod semnificativ cariera politică. Eu am răspuns, în momentul în care am fost întrebat dacă există vreo situaţie ipotetică să fie Traian Băsescu premier, că se poate. Sunt convins că Băsescu şi-a jucat rolul istoric. Domnul Lăzăroiu, care a oficializat această chestiune, chiar dacă ar câştiga prezidenţialele, tot nu îl poate pune pe Băsescu premier. E o majoritate acolo. Nu văd o ipoteză plauzibilă pentru domnul Băsescu premier. Se poate resemna”, a mai spus Crin Antonescu, la postul B1.


Citeşte şi:

Antonescu, despre împrumutul acordat de CEC Bank Ioanei Băsescu: Nu cred că într-o săptămână poţi lua credit un milion de euro

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, la postul de televiziune B1, că preşedintele Traian Băsescu ar fi trebuit să nu se pronunţe cu privire la împrumutul făcut de fiica sa, Ioana Băsescu, pentru achiziţionarea terenului din judeţul Călăraşi. 

Crin Antonescu: „Cred că sunt presiuni din partea unor oameni influenţi în servicii ca Ponta să candideze”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni la postul B1, că în opinia sa există presiuni din interiorul şi din exteriorul PSD ca prim-ministrul Victor Ponta să candideze la fotoliul prezidenţial, menţionând totodată că aceste presiuni pot veni şi din partea unor oameni influenţi în servicii.

Crin Antonescu, despre alegerile pentru şefia LPF: Capul unui Guvern nu e un om care negociază treaba asta în restaurante

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, referindu-se la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, că întâlnirea premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Liviu Dragnea cu Gino Iorgulescu “nu a arătat bine.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite