Cătălina Ştefănescu a ajuns în campania prezidenţială a lui Hillary Clinton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata PSD Cătălina Ştefănescu va merge în SUA, în perioada 1 - 6 septembrie, şi se va implica în campania prezidenţială a candidatului Partidului Democrat la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton.

„În contextul alegerilor prezidenţiale din 8 noiembrie, Cătălina Ştefănescu, deputat în Parlamentul României va reprezenta TSD în SUA în perioada 1 - 6 septembrie 2016 pentru a participa la o tabără electorală de tineret organizată de Partidul Socialiştilor Europeni (PES), Uniunea Internaţională a Tineretului Socialist (YUSI), Tinerii Socialişti Europeni (YES) şi Modern Actions Strategies. Tabăra politică le va oferi participanţilor oportunitatea de a se familiariza cu temele susţinute de democraţi în alegerile prezidenţiale, dar şi de a cunoaşte în detaliu modul în care tehnologia este folosită de democraţi pentru a-i motiva pe tineri să se implice şi să voteze“, se arată într-un comunicat de presă al TSD. 

Alături de colegii săi din Internaţionala Socialistă, Cătălina Ştefănescu va face campanie pentru Hillary Clinton într-unul din statele decisive pentru soarta alegerilor prezidenţiale americane - Ohio. „Ne bucurăm că avem ocazia să susţinem printr-un reprezentant al Tineretului Social Democrat o campanie prezidenţială în ale cărei valori ne regăsim. Hillary Clinton este un exemplu despre cum trebuie slujit binele public de-a lungul unei întregi cariere. În plus, învăţăm de la cei mai buni cum pot fi tinerii motivaţi să se implice în viaţa politică şi să participe la vot. Mizăm pe experienţa partenerilor americani pentru a-i convinge şi pe tinerii din România să fie mai activi politic. Foarte mulţi tineri se vor afla pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din acest an şi sperăm ca acesta să fie un motiv suplimentar pentru a avea o prezenţă cât mai mare la vot a celor între 18 - 35 ani“,  a afirmat Gabriel Petrea, preşedintele Tineretului Social Democrat.

Cătălian Ştefănescu este cel mai tânăr deputat, ajungând în Parlamentul României, pe listele USL, la vârsta de doar 24 de ani, sprijinită de preşedintele PSD Liviu Dragnea. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri