Antonescu: „Oamenii lui Băsescu” nu vor mai avea niciun parlamentar de Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut joi, la lansarea candidaţilor USL în Capitală, că "oamenii lui Traian Băsescu" nu vor mai avea parte de niciun parlamentar de Bucureşti, aşa cum nu mai au primari de sector sau majoritate în Consiliul General.

"Aşa cum nu mai au primar general, aşa cum nu mai majoritate în Consiliul General, aşa cum nu mai au niciun primar de sector, oamenii lui Traian Băsescu, care şi-au bătut joc de această ţară şi de acest oraş, nu vor mai avea niciun parlamentar de Bucureşti", a susţinut Antonescu.

El s-a arătat convins că USL va beneficia de încrederea oamenilor şi la alegerile parlamentare.

"Vom chema şi pe 9 decembrie oamenii să ne dea încrederea lor, şi ne vor da încrederea lor, cum ne-au dat-o la alegerile locale, cum ne-au dat-o în vară la referendum, spunând clar prin votul lor «Jos Băsescu!», şi ne-o vor da şi la alegerile generale. Rămâneţi şi să rămânem la fel de entuziaşti, la fel de uniţi după 10 decembrie, pentru că victoria noastră trebuie să însemne victoria românilor şi trebuie să însemne cu adevărat România puternică", a mai spus Antonescu.

USL, la început, ifose şi figuri

Pe de altă parte, Crin Antonescu a susţinut că la în momentul formării USL a avut parte de "ifose, figuri şi intrigi", însă după "scorul zdrobitor" de la alegerile locale toată lumea e mulţumită, fiind candidaţi USL de la Tăriceanu la Becali.

Antonescu şi-a început discursul cu momentul alegerilor locale din 2008, când în Capitală "PD şi Traian Băsescu domină autoritar", relatând episodul în care atât el, cât şi Victor Ponta au ales înaintea partidelor în care erau membri să-l susţină pe Sorin Oprescu.

Liderul PNL a relatat că, la începutul anului 2011, când s-a decis formarea USL, a avut parte de "figuri, ifose şi intrigi", însă la alegerile locale de anul acesta Sorin Oprescu, susţinut de noua construcţie politică, a avut un "scor zdrobitor".

"Toamna lui 2012, alegeri generale, toată lumea mulţumită sub culorile USL - nicio figură, niciun ifos, nicio intrigă", a spus Antonescu.

"Am construit cea mai puternică maşină de luptă din istoria României. În această armată, unitatea de luptă este USL Bucureşti. (...) Pentru că astăzi suntem uniţi, pentru că astăzi luptăm împreună şi pentru că astăzi. împreună, de la Călin Popescu Tăriceanu, la Gigi Becali, vom învinge", a continuat liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite