Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Obişnuiţi-vă să ne vedeţi despărţiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu le-a transmis miercuri jurnaliştilor să se obişnuiască cu despărţirea dintre el şi liderul PSD Victor Ponta.

„Înţeleg că nu ne mai suportaţi despărţiţi. Obişnuiţi-vă!“, a afirmat Crin Antonescu.

Întrebat dacă se va întâlni în cursul zilei cu premierul Victor Ponta, Crin Antonescu a răspuns că nu se vor întâlni înainte de ceremoniile de învestitură ale lui Gigel Ştirbu, pentru ministerul Culturii, şi a senatorului PSD, Toni Greblă, la Curtea Constituţională.

„Probabil că ne întâlnim la Cotrocen. Până atunci nu. Eu sunt aici, cu activităţile mele. Domnul Ponta cred că este undeva în Dâmboviţa, cu activităţile domniei salei“, a mai spus Antonescu.

Vâlva provocată de criticile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la amendarea Codului Penal a adus noi contradicţii în USL, motiv pentru care liderii coaliţiei de guvernare au şi convocat, la căderea serii, o şedinţă de urgenţă.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa BPN al PSD, că liderul PNL Crin Antonescu „şi-a minţit colegii“ când le-a spus că nu a fost de acord cu votarea Legii amnistiei. Replica lui Antonescu avenit imediat: „Nu-i permit să mă facă mincinos. Nu am fost dovedit vreodată mincinos, spre deosebire de alţii“. Deocamdată, cei doi rămân împreună în USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite