Un bărbatul din Italia a ascuns cadavrul mamei într-un dulap timp de doi ani. Motivul este şocant

Un bărbatul din Italia a ascuns cadavrul mamei într-un dulap timp de doi ani. Motivul este şocant

Partenera bărbatului s-a dus la poliţie şi a spus: „Este un cadavru în casa noastră”.

Un bărbat din oraşul italian Buccinasco a ascuns cadavrul mamei sale timp de doi ani pentru a continua să îi încaseze pensia, informează agenţia ANSA. Femeia a murit în 2019 din cauze naturale.

După moartea mamei sale, bărbatul i-a înfăşurat cadavrul în plastic, apoi l-a zidit într-un dulap din dormitor folosind lut şi bucăţi de lemn. Scopul a fost să continue să încaseze pensia lunară de 1.700 de euro a femeii, ceea ce a reuşit să facă încă doi ani.

Bărbatul nu avea cazier şi a fost denunţat la poliţie de partenera sa.

Partenera s-a dus la poliţie după ce bărbatul de 50 de ani i-a mărturisit ce a făcut. El i-a spus că după moartea mamei sale, care s-ar fi petrecut din cauze naturale în noiembrie 2019, a decis să-i ascundă cadavrul pentru a continua să-i încaseze pensia. Operaţiunea de zidire a cadavrului s-a petrecut la câteva zile după moartea femeii.

După sosirea poliţiei la locuinţă, bărbatul a mărturisit şi în faţa acestora ce a făcut, explicând cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut şi lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Locuinţa a fost sechestrată de autorităţi, iar poliţiştii au pus sechestru şi pe conturile bărbatului de 50 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările