Statele Unite: O tânără a strâns peste 60.000 de dolari pentru un om al străzii care a ajutat-o cu 20 de dolari

Statele Unite: O tânără a strâns peste 60.000 de dolari pentru un om al străzii care a ajutat-o cu 20 de dolari

Kate McClure alături de bunul ei samaritean.

O tânără din statul New Jersey, care a primit un ajutor nesperat din partea unui om al străzii după ce a rămas fără benzină pe o autostradă în Philadelphia, a reuşit să strângă peste 60.000 de dolari pentru bunul ei samaritean, informează AP.

Kate McClure, în vârstă de 27 de ani, a demarat o campanie de finanţare pe site-ul Gofundme.com la începutul acestei luni, unde a povestit cum a rămas fără benzină pe autostrada I-95 şi un om fără adăpost, Johnny Bobbitt Jr., s-a deplasat câteva străzi bune pentru a-i cumpăra benzină cu ultimii săi bani, 20 de dolari.

McClure a declarat că nu a avut bani să-i plătească datoria acestuia în acel moment, dar că s-a întors în repetate rânduri pentru a-i oferi bani, haine şi mâncare.

După câteva vizite, tânăra a decis să demareze o campanie de strângere de fonduri în speranţa asigurării unui acoperiş pentru americanul în vârstă de 34 de ani.

„Sper să pot să fac mai mult pentru acest om, care a făcut tot ceea ce a fost posibil să mă ajute în acea zi”, a scris aceasta pe pagina campaniei demarate. „Cred cu tărie că Johnny are nevoie doar de o mică şansă de susţinere. Sper, cu ajutorul vostru, să i-o putem oferi”.

Donaţiile au venit val, depăşind cu mult suma propusă iniţial de 10,000$ pentru Bobbitt. Peste 2,000 de persoane au contribuit la această campanie, informează AP. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările