Statele Unite: O tânără a strâns peste 60.000 de dolari pentru un om al străzii care a ajutat-o cu 20 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din statul New Jersey, care a primit un ajutor nesperat din partea unui om al străzii după ce a rămas fără benzină pe o autostradă în Philadelphia, a reuşit să strângă peste 60.000 de dolari pentru bunul ei samaritean, informează AP.

Kate McClure, în vârstă de 27 de ani, a demarat o campanie de finanţare pe site-ul Gofundme.com la începutul acestei luni, unde a povestit cum a rămas fără benzină pe autostrada I-95 şi un om fără adăpost, Johnny Bobbitt Jr., s-a deplasat câteva străzi bune pentru a-i cumpăra benzină cu ultimii săi bani, 20 de dolari.

McClure a declarat că nu a avut bani să-i plătească datoria acestuia în acel moment, dar că s-a întors în repetate rânduri pentru a-i oferi bani, haine şi mâncare.

După câteva vizite, tânăra a decis să demareze o campanie de strângere de fonduri în speranţa asigurării unui acoperiş pentru americanul în vârstă de 34 de ani.

„Sper să pot să fac mai mult pentru acest om, care a făcut tot ceea ce a fost posibil să mă ajute în acea zi”, a scris aceasta pe pagina campaniei demarate. „Cred cu tărie că Johnny are nevoie doar de o mică şansă de susţinere. Sper, cu ajutorul vostru, să i-o putem oferi”.

Donaţiile au venit val, depăşind cu mult suma propusă iniţial de 10,000$ pentru Bobbitt. Peste 2,000 de persoane au contribuit la această campanie, informează AP. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite