O şoferiţă a zburat cu maşina pe lângă liniile de tensiune de pe o autostradă din California VIDEO

O şoferiţă a zburat cu maşina pe lângă liniile de tensiune de pe o autostradă din California VIDEO

Şoferiţa a sărit cu maşina peste stâlpii de electricitate. FOTO captură video

Imagini incredibile au fost surprinse în California. O cameră de bord a înregistrat momentul în care o şoferiţă a zburat cu maşina de pe autostrada 99 pe un drum lateral. Pe fundal se aud ţipetele îngrozite ale martorilor.

Scena teribilă a fost filmată cu o cameră de bord a unei alte maşini care circula pe şoseaua din dreapta autostrăzii. Brusc, oamenii s-au trezit cum un autoturism, catapultat parcă de nicăieri, zburând foarte aproape de liniile de înaltă tensiune. Automobilul trece pe lângă cabluri şi se prăbuşeşte în faţa lor, în mijlocul drumului. 

„E o nebunie să vezi cum cineva zboară în felul acesta. Probabil a zburat aproximativ 15 metri în aer”, a declarat Brian Canejo pentru CBS 14. Bărbatul, angajat al unui magazin din zonă, a văzut accidentul pe camerele de supraveghere.

După ce s-a prăbuşit violent pe şosea, maşina s-a rostogolit de câteva ori, apoi s-a oprit cu roţile în sus. În mod miraculos, femeia aflată la volan a scăpat cu viaţă.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările