Momentul în care un fulger loveşte o camionetă, surpins de o cameră de bord VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a spus că incidentul ar trebui să servească drept un avertisment pentru alţi şoferi cu privire la pericolul reprezentat de fulgere Foto: Captură video
Şoferul a spus că incidentul ar trebui să servească drept un avertisment pentru alţi şoferi cu privire la pericolul reprezentat de fulgere Foto: Captură video

Camera de bord a unui şofer din Florida, SUA, a surprins momentul în care un fulger i-a lovit din plin camioneta, un Ford Ranger recent cumpărat. Şoferul, Jack Foraker, a spus că se apropia de podul Big Carlos Pass, în comitatul Lee, îndreptându-se spre casa sa din localitatea Estero, când l-a prins furtuna.

“Am vazut mai mulţi oameni care plecau de pe plajă şi mi-am spus că aceştia sunt genul de oameni loviţi de fulger pentru că pleacă prea târziu şi am continuat să conduc. S-a dovedit că nu ei aveau să fie loviţi de fulger, ci eu”, a spus Jack Foraker, potrivit Wink News.

Camera de bord a lui Foraker a înregistrat momentul în care un fulger a lovit vehiculul său.

"A sunat ca un glonţ tras în spatele maşinii mele. A fost destul de înfricoşător. (...) Ştergătorul de parbriz s-a oprit, mi-am pierdut frâna de mână electrică, mi-a pierdut servodirecţia”, a mai spus el. 

Bărbatul nu a fost rănit, în schimb, camioneta sa, care avea un rulaj de aproximativ 6.400 de km, a fost grav avariată.

El a spus că şi-a dus maşina la un service auto unde a stat circa 40 de zile, timp în care mecanicii au încercat să o repare, dar nu au reuşit, aşa că acum este resemnat şi o să-şi cumpere altă maşină.

Foraker a spus că incidentul ar trebui să servească drept avertisment pentru alţi şoferi cu privire la pericolul reprezentat de fulgere. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite