Cum arată astăzi Micul Hercule, cel mai puternic băiat din lume? Ce vrea să devină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richard Sandrak, poreclit micul Hercule, a făcut sport de la 2 ani
Richard Sandrak, poreclit micul Hercule, a făcut sport de la 2 ani

Micul Hercule, un copil culturist ucrainean-american, a uimit lumea la începutul anilor 2000, pe când avea doar 8 ani. Era drăguţ şi înfricoşător, în egală măsură. A fost numit cel mai puternic băiat din lume. Acum are 29 de ani, iar aspectul său este contrar aşteptărilor.

Micul Hercule se numeşte Richard Sandrak, iar atunci când era bebeluş, părinţii săi s-au mutat din Ucraina în Pennsylvania, SUA. De la vârsta de 2 ani, părinţii au început să-l orienteze spre sport, să facă exerciţii de sporire a flexibilităţii lui. S-au mutat apoi în California, în speranţa că vor avea parte de mai multă publicitate pentru fiul lor.

Odată cu musculatura şi faima lui Richard, a crescut şi îngrijorarea medicilor. Unii credeau că singura modalitate prin care un corp atât de tânăr poate obţine musculatura pe care o avea Richard era numai prin suplimente cu steroizi sau testosteron, ceva interzis unui băiat în creştere. Părinţii au negat utilizarea steroizilor. Cercetările medicilor au sugerat că Richard era supus la antrenamente de şase-şapte ore, mult peste puterile unui copil. Cum a decurs adolescenţa lui Richard şi ce meserie total neaşteptată pentru un fost culturist ar vrea să urmeze la cei 29 de ani ai lui?

Citeşte aici continuarea articolului şi vezi cum arată azi micul Hercule.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite