Cum a ajuns „vedetă“ în Cipru un turist britanic: întâmplarea care l-a marcat FOTO

Cum a ajuns „vedetă“ în Cipru un turist britanic: întâmplarea care l-a marcat FOTO

După două ore, bărbatul s-a trezit ars de soare şi a observat că pe piept îi rămăsese conturul telefonului, cu tot cu firele de la căşti. FOTO  Mercury

Aflat în concediu, un turisit britanic a devenit mascota staţiunii Famagusta, din nordul Ciprului, după o întâmplare care l-a marcat la propriu.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a adormit dus la piscina hotelului unde era cazat împreună cu familia, în soarele arzător, într-o zi în care temperaturile au ajuns la 35 de grade Celsius.

Aşezat comod, Daniel Da Silva a vrut să se relaxeze ascultând muzică la căşti pe telefonul mobil, un iPhone 6, dar l-a luat somnul înainte să folosească vreun strop de creamă de protecţie solară. 

După două ore, bărbatul s-a trezit ars de soare şi a observat că pe piept îi rămăsese conturul telefonului, cu tot cu firele de la căşti, conform mercurypress.co.uk. 

Modelul de pe trup a strânit curiozitatea localnicilor, dar şi altor turişti din staţiune, Da Silva povestind că nu o dată i s-a întâmplat, când se afla pe plajă, ca oamenii să-l privească amuzaţi sau intrigaţi.

FOTO Mercury 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările