Următoarea partidă de FedCup a României a fost amânată, ca metodă de precauţie împotriva coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de FedCup, dintre România şi Italia, programată iniţial pe 17 şi 18 aprilie şi care contează în play-off-ul Grupei Mondiale, a fost amânată de către Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), ca măsură de precauţie în privinţa coronavirsului.

Confruntarea era prevăzută pentru a se desfăşura în Cluj-Napoca, urmând să se stabilească noua dată de disputare. De altfel, ITF a amânat toate meciurile din cadrul FedCup, în luna aprilie, inclusiv turneul final al competiţiei, programat la Budapesta. 

„Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, americanul David Haggerty, a anunţat într-o scrisoare oficială că, în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19, care a afectat numeroase ţări din întreaga lume, s-a luat decizia de a amâna atât Turneul Final al FedCup, programat în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul FedCup, programate în zilele de 17 şi 18 aprilie 2020”, arată Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial. De menţionat că echipa care va câştiga această întâlnire va juca, şi în 2021, în Grupa Mondială a FedCup.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite