Sezon dezolant pentru Real Madrid! Ce a spus Zidane despre plecarea de la echipă, după eliminarea din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zidane

De 13 ori câştigătoarea trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid s-a oprit acest an în semifinalele competiţiei, fiind eliminată din drumul căre finală de Chelsea.

Miercuri seara, la finalul meciului  pierdut pe Stamford Bridge, 0-2, antrenorul Zindine Zinedina a recunoscut superioritatea gazdelor. "Au fost superiori, au meritat să câştige, au fost mai eficienţi, au avut multe ocazii. Pe parcursul celor două meciuri, ei au meritat calificarea. Ne-au lipsit o mulţime de lucruri în această seară, nu numai în ceea ce priveşte organizarea, ci şi în dueluri, pentru că am pierdut de foarte multe ori balonul. Dar sunt foarte mândru de jucătorii mei, de parcursul pe care l-au făcut, cu toate dificultăţile pe care le cunoaştem. Am fost la un joc distanţă de finală, dar în seara asta au fost mai buni decât noi", a declarat tehnicianul.

Chestionat despre viitorul său la Real, ZIdane a evitat un răspuns direct. "Nu m-am gândit deloc, în seara asta este o dezamăgire pentru toată lumea, pentru toţi jucătorii care au încercat, care au dat totul. Mai avem patru jocuri pentru a obţine ceva în LaLiga", a spus antrenorul, potrivit lefigaro.fr, citat de news.ro. 

Campionatul în Spania este singurul trofeu la care mai poate spera Real Madrid în acest sezon. Cu patru etape înainte de final, lupta la titlu este însă foarte disputată, madrilenii şi Barcelona aflându-se la două puncte în spatele liderului din La Liga, Atletico Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite