Sepsi încântă şi când e marginalizată: A zdrobit FC Argeş într-un meci fără VAR, jucat la o oră stranie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Formaţia din Sfântu Gheorghe traversează o perioadă ciudată în fotbalul românesc: în cupele europene e ignorată de televiziuni, iar în campionat a fost pusă să joace în toiul verii... de la ora 12.00!

Fotbalul românesc e de-a dreptul fascinant! Cazul Sepsi Sfântu Gheorghe e doar un alt exemplu, în acest sens. Vorbim despre o formaţie care reprezintă România în cupele europene, însă care, la nivel intern, e marginalizată.

Dacă netelevizarea meciului pe care Sepsi l-a jucat, joi seară, în Conference League nu era deja o dovadă suficient de clară, în acest sens, în această etapă, a venit altă confirmare. Pentru că trupa pregătită de Cristiano Bergodi a fost obligată să joace de la ora 12.00, partida de pe teren propriu, cu FC Argeş. Şi fără VAR din motive explicate aici de Adevărul.

Chiar şi aşa, Sepsi şi-a continuat forma excelentă din acest debut de sezon. Pentru că a zdorbit FC Argeş, scor 4-0 (Matei 49-penalty, Mitrea 60, Ştefănescu 63 şi Golofca 80). 

Fără arbitraj video, centralul Viorel Flueran a luat mai multe decizii excelente: le-a refuzat gazdelor un penalty în prima repriză, decizie corectă, şi le-a acordat o lovitură de pedeapsă, după pauză, din nou, decizia sa fiind una bună.

S-a greşit o singură dată, în favoarea celor de la Sepsi, golul lui Golofca, de 4-0, fiind marcat din ofsaid, după cum s-a văzut pe reluări. N-a contat însă, având în vedere că Sepsi ar fi învins, fără probleme, şi fără această reuşită care a stabilit scorul final.

VEZI REZUMATUL MECIULUI SEPSI - FC ARGEŞ

Etapa a II-a, program

*Vineri: Mioveni – Farul 0-2

*Sâmbătă: Voluntari – Botoşani 0-1

*Duminică: Sepsi – FC Argeş 4-0

*Duminică: „U“ Craiova – CFR Cluj (16.00)

*Duminică: „U“ Cluj – CS U Craiova (18.30)

*Duminică: Rapid – FCSB (21.30)

*Luni: Chindia – Hermannstadt (18.30)

*Luni: UTA – Petrolul (21.30)

Meciurile sunt transmise de Digi Sport, Prima Sport şi Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite