Semnal de alarmă pentru Bianca Andreescu! Ce scrie presa din Canada despre jucătoarea de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bianca andreescu foto epa efe

Bianca Andreescu traversează o perioadă teribilă din punct de vedere sportiv, iar canadienii sunt îngrijoraţi în privinţa viitorului campioanei de la US Open 2019.

Sportiva cu origini în România încă supravieţuieşte în top 10 WTA, dar acest lucru se datorează doar faptului că a beneficiat de îngheţarea clasamentului. Un 2019 de poveste, an în care a triumfat la US Open, după o finală cu Serena Williams, şi a urcat pe poziţia 9 WTA, acolo unde se află şi în prezent, a fost urmat de un regres imposibil de anticipat.  

Măcinată de accidentări, Bianca a ratat tot sezonul 2020, unul oricum ciuntit din cauza pandemiei de coronavirus, iar revenirea ei era aşteptată cu mari speranţe de ţara ei adoptivă. Doar că întoarcerea în circuit a fost tot o deziluzie şi s-a soldat cu o eliminare în turul secund la Australian Open, după care o semifinală la un turneu organizat la Melbourne. Au urmat două retrageri consecutive, la Adelaide (Australia, 21-27 februarie) şi Doha (Qatar, 1-6 martie), motiv pentru presa din Canada să îşi exprime îngrijorarea în privinţa viitorului sportivei. „Chiar şi în 2019, când a avut acea ascensiune remarcabilă, disponibilitatea Biancăi a fost o întrebare constantă. O luăm de la capăt?“, a notat CBS, potrivit SpotMedia. 

Fosta jucătoare de tenis Mary Carillo a făcut chiar o paralelă între Bianca Andreescu şi Juan Martin del Potro. Argentinianul a triumfat tot la US Open pe când avea doar 20 de ani, după care anul următor s-a accidentat grav şi nu a mai reuşit să câştige niciun alt titlu de Grand Slam.

10 meciuri a mai jucat Bianca Andreescu după finala de la US Open 2019, din care a câştigat doar 6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite