Saudiţii, fără milă cu antrenorii români: Doi „decapitaţi“ în decurs de 24 de ore

Saudiţii, fără milă cu antrenorii români: Doi „decapitaţi“ în decurs de 24 de ore

Au trecut vremurile în care Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu făceau furori în Regat, cu echipele lor de club. Stagiunea încheiată luni a fost una ratată pentru tehnicienii români din prima ligă.

Campionatul saudit, ediţia 2021-2022, s-a încheiat luni şi, de atunci, au început să curgă ştirile despre schimbările de pe băncile tehnice ale diferitelor echipe. 
 
Primul care şi-a încheiat mandatul, în ciuda unor gesturi şocante la adresa conducătorului clubului său, a fost Marius Şumudică. După cum Adevărul a arătat aici, românul a avut nişte gesturi atât de ciudate, încât până şi prinţul saudit a fost vizibil jenat.
 
Dacă Şumudică va rămâne, foarte probabil, în Arabia Saudită, însă la o formaţie mai mică, Al-Raed, în schimb, viitorul lui Cosmin Contra e în „ceaţă“. Fostul selecţioner a „reuşit“ să piardă titlul cu Al-Ittihad Jeddah, după ce, la un moment dat, echipa sa avea un avans de peste 10 puncte în fruntea clasamentului!
 
Furioşi din cauza acestui rateu, şefii de la Al-Ittihad au decis să încheie conturile cu Contra, care astfel rămâne cu un gust amar după prima sa experienţă în zona arabă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările