Ronaldinho, încă un apel respins în Paraguay: rămâne „în arest“, într-un hotel de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho. Foto: Reuters.
Ronaldinho. Foto: Reuters.

Coşmarul lui Ronaldinho din Paraguay nu se încheie nici după patru luni: tribunalul a respins o nouă cerere de eliberare a fostului star al Barcelonei, astfel încât fotbalistul rămâne „în arest la domiciliu“, ispăşindu-şi pedeapsa într-o cameră a luxosului hotel Palma Roga din Asuncion, Paraguay, anunţă jurnaliştii britanici de la The Sun.

Fostul fotbalist este acuzat, ca şi fratele său, că a folosit acte false pentru a intra ilegal în Paraguay. Ronaldinho fusese invitat în Paraguay de un proprietar de casino şi, potrivit sportbible.com, urma să aibă şi o lansare de carte. Brazilianul este suspectat însă că ar fi avut contacte cu o reţea bine organizată implicată într-o „schemă de spălare de bani“, motiv pentru care a şi petrecut 32 de zile în închisoare, fiind eliberat cu puţin timp după aniversarea de 40 de ani.

Fostul mare fotbalist a fost arestat pe data de 6 martie, în Asuncion, când încerca să intre în Paraguay, folosind un paşaport fals, la fel ca şi fratele său! Se spune că cei doi brazilieni ar fi cumpărat actele false, contra sumei de 18.000 de dolari. Autorităţile i-au accceptat lui Ronaldinho schimbarea regimului de detenţie doar după acesta a plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari.

În total, 18 persoane au fost arestate în acest caz, majoritatea - funcţionari în cadrul serviciilor de imigraţie sau poliţişti. Ronaldinho rămăsese fără paşaport în decembrie 2018, când autorităţile braziliene i l-au ridicat, dictând totodată o amendă de 2,5 milioane de dolari, într-un caz imobiliar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite