România, văzută prin ochii jurnaliştilor spanioli: Câte stele au primit jucătorii naţionalei după prestaţia lor groaznică

România, văzută prin ochii jurnaliştilor spanioli: Câte stele au primit jucătorii naţionalei după prestaţia lor groaznică

Claudiu Keşeru, omul invizibil în meciul România - Spania

Scorul final al meciului România - Spania a fost o mare minciună! Ibericii s-au impus la un gol diferenţă, au fost chiar aproape de a fi egalaţi, însă, per ansamblu, ar fi trebuit să câştige cam la patru, cinci goluri diferenţă!

România n-a existat pe teren în prima repriză a meciului cu Spania, iar cronicile din presa iberică, despre care „Adevărul“ a scris aici, au reflectat exact acest lucru! Nici după pauză, tricolorii nu s-au redresat imediat şi au continuat să joace prost. De altfel, imediat după reluare, scorul a devenit 2-0 pentru oaspeţi.
 
Abia după minutul 55, România a dat ceva semne de viaţă, a legat pasele cu o intenţie ofensivă, a redus din handicap, iar la ultimele secvenţe ale jocului a fost chiar aproape de egalare. Această impresie lăsată pe final n-a şters însă cu buretele tot jocul slab făcut în primele 55 de minute. 
 
De aceea, potrivit Digi Sport, „Marca“ i-a crucificat pe tricolori în caseta meciului, după cum se poate vedea mai jos. De remarcat că dintre jucătorii români, Claudiu Keşeru a jucat atât de slab, încât n-a primit nicio stea! De altfel, atacantul celor de la Ludogoreţ a fost ironizat şi la televiziunea Sky Sports, după cum „Adevărul“ a scris aici.


Te-ar putea interesa şi:
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările