Româncele au oferit un meci incendiar la Transylvania Open: Begu - Bara, decis după un thriller

Româncele au oferit un meci incendiar la Transylvania Open: Begu - Bara, decis după un thriller

Irina Begu, învinsă după un meci palpitant

Dacă prima zi de competiţie n-a fost una prea reuşită pentru tricolore, Alexandra Ignatik (209 WTA) şi Andreea Prisăcariu (342 WTA) fiind eliminate, în schimb, astăzi, un duel sută la sută românesc a oferit o partidă memorabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

După Ana Bogdan (106 WTA), România a trimis o a doua jucătoare în turul II de la Transylvania Open (25-31 octombrie). Vorbim despre Irina Bara (26 de ani, 138 WTA), care a reuşit să furnizeze o mare supriză, astăzi, în confruntarea cu Irina Begu (31 de ani, 57 WTA).
 
După un prim set pe muchie de cuţit, cât un meci intreg - a durat 68 de minute! - în care Bara s-a impus după tiebreak (7-2), actul secund s-a transformat într-o demonstraţie de forţă din partea lui Begu. Care a câştigat cu un incredibil 6-0, în doar 26 de minute.
    
Decisivul s-a transformat într-un alt duel-maraton, de 53 de minute! Chiar dacă Begu a condus cu 2-1, Bara a revenit spectaculos şi a trecut în frunte: 5-3. La acest scor, Begu şi-a făcut serviciul la zero (5-4), dar, în game-ul următor, Bara şi-a adjudecat calificarea, fructificând a doua minge de meci. A fost 7-6, 0-6, 6-4 pentru Bara, după două ore şi 27 de minute.
 
 
În turul II, Irina Bara (foto) o va întâlni pe Rebecca Peterson (Suedia, 26 de ani, 99 WTA).
3.675
de dolari va primi Irina Bara pentru accederea în turul II de la Transylvania Open. Irina Begu va încasa 2.675 de dolari pentru prezenţa pe tabloul principal.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările