Popovici, dezvăluire în premieră: De ce a refuzat să meargă în SUA, după Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici - 22 iun 2022 / FOTO Inquam Photos / Alex Nicodim

Puştiul de 17 ani a fost remarcat de americani, după prestaţiile sale foarte bune, la Tokyo, unde a ratat podiumul olimpic „la mustaţă“.

Jurnalistul Narcis Drejan a povestit într-un text publicat în „Gazeta Sporturilor“ că, în timpul unui dialog cu David Popovici, l-a întrebat pe puştiul de 17 ani unde crede că ar fi ajuns, dacă formarea sa ar fi avut loc în America. 

„David mi-a povestit că a stat un an în Canada: <<Ai parte de mai multe chestii în America, din punct de vedere al resurselor, e mai mult acolo, de obicei, e mai bine. Cazul meu e special, eu nu aş fi ajuns aici dacă nu-l întâlneam pe domnul Adi (n.r. – Rădulescu, antrenorul său). Eu, cu familia mea, am locuit un an în Canada, eram destul de mic, dar am ajuns la concluzia că România ni se potriveşte. Am primit oferte de nerefuzat de la universităţi de prestigiu, Stanford, Princeton, Harvard, dar îmi este mai bine aici, pentru că am numai profesionişti în jurul meu. Reţeta mea de aici e cea mai bună. Am prea mare încredere în planul meu>>“, e un fragment din textul semnat de Narcis Drejan în „Gazeta Sporturilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite