Paul Pogba jubilează după demiterea lui Mourinho. Reacţia jenantă a fotbalistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pogba

Disensiunile dintre Paul Pogba si antrenorul Jose Mourinho, concediat marţi de Manchester United, au fost îndelung mediatizate de presa britanică.

Apogeul conflictului dintre cei doi s-a produs în ultimele săptămâni, mijlocasul francez fiind chiar scos din prima echipă pentru derby-urile cu Arsenal si Liverpool.

Cum eşecul din ultimul weekend, cu Liverpool, i-a fost fatal lui Mourinho şi portughezul a fost dat afara după nici 48 de ore, britanicii au aşteptat cu sufetul la gură reacţia mijlocaşului francez. 

La doar câteva ore după demiterea portughezului, Pogba a lansat o ironie  pe contul personal de Instagram şi, chiar dacă a şters la scurt timp postarea, a primit o amendă din partea clubului. Pogba nu s-a potolit însă şi la primul antrenament fără Mourinho a început să ţipe în gura mare „A crezut ca mă va face să par un fraier şi să-i întoarcă pe fani împotriva mea. S-a pus cu cine nu trebuia!“  

Conform Independent incidentul a fost stopat de fostul asistent al lui Jose Mourinho, Michael Carrick, cel care a asigurat interimatul pana la venirea noului antrenor al diavolilor, Ole Gunnar Solskjaer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite