Oltchim, in turul 4 al Cupei Cupelor

Desi in prima mansa a turului trei al Cupei Cupelor nu reusise decat un rezultat de egalitate pe propriul teren, 25-25, sambata, echipa feminina de handbal Oltchim Ramnicu Valcea s-a impus detasat in

Desi in prima mansa a turului trei al Cupei Cupelor nu reusise decat un rezultat de egalitate pe propriul teren, 25-25, sambata, echipa feminina de handbal Oltchim Ramnicu Valcea s-a impus detasat in deplasare la HC Novesta Zlin, calificandu-se astfel in faza superioara a competitiei. Echipa valceana a facut o partida de-a dreptul extraordinara, impunandu-se in final cu scorul de 27-20, la pauza 13-7. Cea mai buna jucatoare a echipei noastre a fost Steluta Luca, aceasta marcand noua goluri. De o maniera poate si mai categorica a castigat Rapid Bucuresti partida retur cu formatia italiana EOS Siracusa din turul trei al Cupei Challange. Giulestencele si-au zdrobit, pur si simplu, adversarele, pe care le-au invins cu scorul de 31-15 (14-6), calificandu-se astfel in turul patru. La echipa italiana a evoluat si jucatoarea romana Gabriela Manea, care a reusit sa marcheze sase goluri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: