Naţionala de fotbal a Bulgariei, implicată într-un accident grav după ce două autocare s-au ciocnit la Tbilisi. Todor Nedelev, dus la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sport.bg
FOTO Sport.bg

Două autocare, în care se afla Naţionala de fotbal a Bulgariei s-au ciocnit vineri noapte la Tbilisi. În urma accidentului, fotbalistul Todor Nedelev a fost transportat de urgenţă la un spital din capitala Georgiei, cu tăieturi la faţă şi mâini, provocate de cioburile geamurilor sparte.

Vineri noapte, naţionala a aterizat la Tbilisi, unde urmează să joace mâine al treilea meci din Nations League, revanşa contra Georgiei, potrivit Gazeta Sporturilor. 

La aeroport, jucătorii şi membrii staffului tehnic au fost împărţiţi în două autocare şi au plecat spre hotel. Pe drum, ambele vehicule se deplasau cu viteză mare. La un moment dat, şoferul primului autobuz a frânat brusc, pentru a evita un accident, dar cel din spate nu a mai avut timp sa frâneze. 

Coliziunea a fost extrem de puternică, ambele autocare fiind avariate. Un singur jucător a fost rănit. Todor Nedelev a fost transportat de urgenţă la spital, cu tăieturi la faţă şi mâini, provocate de cioburile geamurilor sparte. 

„Nedelev era plin de sânge”, a scris Sportal.bg. Ceilalţi, doar s-au speriat. 

„Un autocar s-a oprit, celălalt a intrat în el. Toşko Nedelev a fost rănit, medicul echipei e cu el la spital”, a descris accidentul Veselin Balevski, membru în Comitetul Executiv al federaţiei sofiote. 

„Suntem bine, am ajuns la hotel. Accidentul a fost grav. Teribil. Doar Todor Nedelev a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Hristo Zaprianov, director executiv adjunct al federaţiei bulgare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite