Mutu, plătit regeşte: Îşi va lansa autobiografia, după ce a primit o sumă impresionantă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu

Ajuns la 43 de ani, actualul antrenor al Rapidului începe să aibă venituri consistente şi prin activităţi care n-au o legătură directă cu ceea ce face la formaţia giuleşteană.

Adrian Mutu a fost, cât timp a jucat, nu doar un fotbalist de superclasă, ci şi o figură carismatică pentru lumea sportivilor. De aceea, după ce şi-a agăţat ghetele în cui, fostul internaţional a rămas în prim-plan. L-au ajutat, ce-i drept, şi rezultatele obţinute, ca antrenor, el ducând România U-21 la un Campionat European.

Adevărul a scris aici că, de curând, Mutu a intrat în lumea analiştilor TV, cu ocazia unui contract semnat cu Antena 1. Vorbim despre un domeniu în care vedete de talia lui Mutu, cum e Ilie Dumitrescu de pildă, la Digi Sport, încasează salarii lunare care ajung la 5.000 de euro.

Acum, potrivit gsp.ro, Mutu a mai dat o lovitură importantă cu ocazia lansării autobiografiei sale. Evenimentul va avea loc la data de 12 iunie, când e programat şi meciul de retragere al lui Mutu, la Cluj. 

Mutu ar fi încasat 100.000 de euro la semnătură de la editura Bookzone, care s-a ocupat de cartea lui Adi, numită „Revenirea din infern – Povestea neştiută a vieţii mele“. Potrivit gsp.ro, care a furnizat şi o fotografie cu coperta cărţii lui Mutu, acesta s-a gândit, încă din 2019, la lansarea autobiografiei sale. Şi, în final, a bătut palma cu cei de la Bookzone, această editură colaborând, în trecut, şi cu alte nume sonore, precum Mihai Bendeac, Dan Negru, Mihai Morar, Andreea Marin şi Horaţiu Mălăele.

Coperta
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite