Mihai Leu s-a întâlnit cu Maria Grapini la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Mihai Leu s-a întâlnit cu Maria Grapini la Castelul Corvinilor din Hunedoara

La iniţiativa fostului campion mondial la box Mihai Leu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a fost zilele trecute în municipiul Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Politiciana s-a întâlnit cu oameni de afaceri locali şi cu reprezentanţi ai administraţiei locale la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Printre cei prezenţi la eveniment s-au aflat primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion,  administratorul public al municipiului, Mihai Leu, şi câţiva aleşi locali. Pe pagina sa de facebook, Mihai Leu i-a mulţumit Mariei Grapini pentru prezenţa sa la Hunedoara. "Îi mulţumesc doamnei Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, că a acceptat propunerea mea de a fi prezentă în municipiul Hunedoara, pentru a se întâlni cu oamenii de afaceri locali şi cu reprezentanţii administraţiei locale", a scris Mihai Leu pe pagina sa de facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările