Mesajul Simonei Halep pentru fani: „Am terminat 2013 cu o victorie. Anul acesta n-am reuşit, dar nu sunt deloc tristă“

Mesajul Simonei Halep pentru fani: „Am terminat 2013 cu o victorie. Anul acesta n-am reuşit, dar nu sunt deloc tristă“

Simona Halep e cea mai bună sportivă din România

Simona Halep a revenit la începutul săptămânii de la Singapore, acolo unde a ajuns până în finala Turneului Campioanelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona va încheia anul 2014 pe locul 3 WTA şi a ţinut să transmită un mesaj tuturor fanilor ei. 

"Am terminat un turneu foarte important pentru mine. Aş fi vrut să vă povestesc mai multe, dar am avut nevoie să mă concentrez 100% pe ceea ce aveam de făcut. A fost un turneu care merita toată atenţia mea.La Singapore am trăit o săptămână de vis. După o perioadă extrem de dificilă, am reuşit să mă regăsesc pe teren, mi-am regăsit spiritul de luptă, liniştea şi încrederea în joc.

În 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reuşit, dar am pierdut în faţa numărului 1 mondial, aşa că nu sunt tristă, ci foarte bucuroasă pentru rezultatul făcut.A fost un an greu, însă ştiu că anul viitor va fi şi mai greu. Îmi voi lua o vacanţă strict pentru odihnă şi voi reveni cu multă încredere la pregătirea pentru noul an.

Vă mulţumesc foarte mult pentru susţinere, pentru comentarii şi pentru mesaje. Am simţit din plin susţinerea voastră, atât pe teren cât şi pe Facebook - şi sunt sigură că fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta vă mulţumesc şi vă doresc numai lucruri bune!", a scris Simona Halep pe Facebook.Body

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările