Mats Willander, despre şansele Simonei de a îşi apăra titlul la Wimbledon: „Jocul ei pe iarbă este solid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep şi-a reluat antrenamentele, după ruptura musculară suferită la mijlocul lunii trecute, şi urmează să revină în circuitul WTA la turneul de la Bad Homburg (20-26 iunie)

Chiar dacă este e o întrecere de categoria WTA 250 şi se află la prima ediţie, sportiva din Constanţa crede că turneul din Germania este ideal pentru pregătirea în vederea apărării titlului de la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie). 

Mats Willander, expertul Eurosport, consideră că decizia Simonei este una foarte bună şi spune că, pentru a avea şanse să îşi apăre titlul la Londra, românca are nevoie de meciuri în picioare. 

"Cred că dacă joacă un turneu de antrenament înainte de Wimbledon ar fi suficient pentru a avea câteva meciuri în picioare pe iarbă. Este foarte dificil să joci la Wimbledon fără să ai meciuri competitive pe iarbă înainte. Simona Halep va reveni pe teren drept campioana en-titre, iar acel moment este important în cariera oricui.

Dacă Simona doreşte să fie competitivă la Wimbledon are nevoie de câteva meciuri în picioare, pentru a fi o campioană en-titre care să aibă şanse să-şi apere titlul. Jocul ei pe iarbă este solid"

La Bad Homburg, pe lângă Halep, şi-au anunţat participarea şi alte jucătoare importante, precum Petra Kvitova (12 WTA), Madison Keys (24 WTA) şi Angelique Kerber (27 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite