Maradona nu poate fi incinerat: Probele ADN vor stabili împărţirea averii sale

Maradona nu poate fi incinerat: Probele ADN vor stabili împărţirea averii sale

Fostul mare fotbalist s-a stins la 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. După ce a trăit o viaţă controversată, acum şi decesul său a creat un scandal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maradona a murit, iar decesul său a pornit o anchetă în care sunt cercetaţi medicii care l-au avut în grijă, în ultimele zile, în timp ce alta urmează să stabilească modul în care averea fostului fotbalist va fi împărţită de urmaşii săi.

Iar această a doua situaţie e una extrem de delicată! Pentru că Maradona a avut cinci copii pe care i-a recunoscut (patru în Argentina şi unul în Italia), plus şase care aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii. Şi, în funcţie de rezultatele primite, cei şase vor afla dacă vor face parte din procesul de moştenire a bunurilor fostului mijlocaş sau nu!

Tocmai de aceea, un tribunal din Argentina a interzis incinerarea corpului fostului fotbalist, deoarece e posibil să fie nevoie de recoltarea unor probe ADN pentru stabilirea paternităţii. 

Decizia tribunalului a venit în ciuda faptului că avocaţii au insistat că aceste probe există deja.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările