Managerul lui Halep, speriat de reacţiile românilor: Cosmin Hodor a făcut un pas înapoi printr-o postare pe Facebook

Managerul lui Halep, speriat de reacţiile românilor: Cosmin Hodor a făcut un pas înapoi printr-o postare pe Facebook

La două zile după ce a stârnit un scandal uriaş printr-un mesaj aberant postat pe Instagram, Cosmin Hodor a fost nevoit să facă o serie de precizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Hodor a încercat să joace rolul patriotului, însă lecţia primită după mesajul pe care l-a publicat pe Instagram l-a învăţat că, pe viitor, cât timp se află în stafful Simonei Halep şi e asociat cu o astfel de vedetă, va trebui să-şi cântărească mai bine cuvintele.

Managerul de comunicare al fostului lider mondial a fost, pur şi simplu, desfiinţat în mediul online pentru că i-a criticat pe românii care au ales să trăiască în alte ţări. „Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanţă la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă“, a fost un fragment din postarea aberantă a lui Hodor. 

Fără să-şi dea seama, pentru că probabil n-a gândit înainte de a scrie mesajul, Hodor i-a vizat, în primul rând, pe românii care se duc în număr mare la meciurile lui Halep din străinătate!

Chiar dacă, ieri, într-o primă fază, a încercat să-şi păstreze poziţia, insistând la Digi 24 că nu regretă ce a scris, acum, printr-o postare pe Facebook, Hodor a făcut un mare pas înapoi.

Ce a scris Cosmin Hodor pe Facebook?

*A fi sau a nu fi naţionalist. Asta e întrebarea? Sau cum ajungi să fii blamat şi să ţi se interpreteze fiecare cuvânt, în funcţie de percepţia fiecăruia, plecând de la unicul meu gând de a susţine faptul că se poate face performanţă şi în România.

*Nici pe departe postarea mea nu a avut intenţia de a-i viza într-un mod negativ pe românii plecaţi în străinătate şi nici de a da dovadă de vreun naţionalism ieftin. Dimpotrivă, cred ca în cele mai multe cazuri, motivul plecării multor români s-a datorat puţinelor oportunităţi care din păcate ne sunt oferite în ţară.

*Tot ce am vrut să spun, fără a face vreo comparaţie între cele două jucătoare sau fără a o ataca în vreun fel pe Bianca sau pe familia acesteia, este că Simona reprezintă o sursă de inspiraţie pentru toţi tinerii din Romania şi că urmând determinarea, ambiţia şi perseverenţa ei putem şi noi, aici, să facem performanţă.

*Am fost interpretat doar pe «hatereală» (răutate) când tot ce am vrut să subliniez a fost legat de viitorul nostru şi al generaţiilor tinere. Ele trebuie să fie inspirate de performanţele pe care le realizează cei care reprezintă România. Mai ales la un nivel înalt!  Dacă vor alege să rămână aici sunt primii care pot să schimbe ceva şi să facă din România o opţiune.

CITEŞTE ŞI:


 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările