Liga Naţiunilor: Franţa, învinsă de Danemarca în prima etapă a grupelor, Olanda s-a impus în faţa Belgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mbappe
Mbappe

În cea de-a treia zi a Ligii Naţiunilor fanii fotbalului au avut parte de 7 partide în cadrul ligilor A,C şi D. În cel mai aşteptat meci al zilei s-a produs şi prima mare surpriză din Liga Naţiunilor.

Campioana mondială, Franţa, a pierdut pe teren propriu partida desfăşurată în compania semifinalistei de la EURO 2020, Danemarca, scor 1-2. Chiar dacă Franţa a deschis scorul prin reuşita lui Benzema în minutul 51, Danemarca a revenit rapid pe tabela de joc prin golul lui Cornelius. Cu doar 2 minute înainte de finalul celor 90 de minute de joc Cornelius a reuşit dubla şi a produs surpriza serii. 

În celelalte meciuri din liga A Belgia a pierdut cu scorul de 1-4 pe teren propriu în faţa Olandei, în timp ce Croaţia a luat bătaie la scor de neprezentare acasă cu Austria. 

În Liga C, Kazakhstan a câştigat partida cu Azerbaijan, scor 2-0, în timp ce Belarus a pierdut cu Slovacia pe teren propriu, scor 0-1. În prima partidă din liga D, Moldova a reuşit victoria în deplasarea de la Liechtenstein, scor 2-0, în timp ce Letonia a câştigat cu scorul de 3-0 pe teren propriu cu Andorra. 

Sâmbătă, de la 21:45, România joacă prima partidă din cadrul Ligii B împotriva naţionalei Muntenegru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite