Juventus, ce decădere: Declaraţia lui Allegri spune totul despre situaţia torinezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Massimiliano Allegri, poreclit Mad Max
Massimiliano Allegri, poreclit Mad Max

Sunt echipe pentru care optimile Ligii Campionilor reprezintă un „blestem“. PSG, cu toate investiţiile făcute, are patru eliminări în această fază, la ultimele şase ediţii! Pentru Juventus, bilanţul e şi mai dureros.

În cazul lui Juventus, această barieră din optimi pare chiar de netrecut! Pentru că formaţia torineză a ajuns acum la trei eliminări succesive, în această rundă. 

După Lyon (2019-2020) şi Porto (2020-2021), acum Villarreal a oprit drumul echipei pregătite de Max Allegri (54 de ani). Eşec care, practic, confirmă, încă o dată, decăderea torinezilor. Pentru că ei şi-au pierdut forţa şi pe plan intern. După nouă titluri luate la rând, între 2012 şi 2020, Juve s-a clasat doar pe 4, în stagiunea precedentă, poziţie pe care o ocupă şi acum, după 29 de etape, la 7 puncte de liderul AC Milan.

Realist, Allegri a vorbit despre situaţia actuală, după eşecul cu Villarreal: „Sunt zece echipe mai bune ca Juventus în Europa, iar asta nu e o ruşine, e doar adevărul. Sunt de acord că trebuia să ne calificăm, dar nu era atât de uşor pe cât se credea. Vorbim degeaba acum, trebuie să rămânem concentraţi pe campionat şi pe Cupa Italiei“.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din sferturile Ligii Campionilor va avea loc, vineri, de la ora 13.00. Partidele din această fază se vor juca la 5/6 aprilie (tur) şi 12/13 aprilie (retur).

Liga Campionilor, faza optimilor

*Juventus - Villarreal 0-3 (1-1 în tur)

*Lille - Chelsea 1-2 (0-2 în tur)

*Ajax - Benfica 0-1 (2-2 în tur)

*Man. United - Atl. Madrid 0-1 (1-1 în tur)

*Bayern Munchen - Salzburg 7-1 (1-1 în tur)

*Liverpool - Inter 0-1 (2-0 în tur)

*Man. City - Sporting 0-0 (5-0 în tur)

*Real Madrid - PSG 3-1 (0-1 în tur)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite