Imagini oribile: Simeone, înjurat ca la uşa cortului după ce a eliminat United. Reacţia antrenorului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone
Diego Simeone

Cine a crezut că pe stadioanele din Anglia problema huliganilor s-a rezolvat, ar trebui să vadă tratamentul de care a avut parte Diego Simeone, antrenorul celor de la Atletico Madrid, după ce echipa sa a eliminat Manchester United, în optimile Ligii Campionilor.

„Old Trafford“, stadionul legendar pe care Manchester United îşi joacă meciurile de pe teren propriu e supranumit şi „Teatrul Viselor“. Din păcate, imaginea acestei arene impresionante, unde „Diavolii“ au obţinut nişte rezultate istorice, a fost pătată, marţi seară.

Pentru că, după eliminarea suferită de United, în optimile Ligii Campionilor, după o „dublă“ cu Atletico Madrid, fanii englezi au avut un comportament oribil. Concret, imediat după fluierul de final, tehnicianul oaspeţilor, Diego Simeone, a sprintat spre vestiar, aşa cum face mai mereu, pentru a-şi sărbători victoria singur. 

Doar că, în drumul său spre vestiar, antrenorul argentinian de 51 de ani a fost supus unui „bombardament“: i s-au aruncat cu tot felul de obiecte din tribune, i s-au făcut semne obscene, iar în imaginile de mai jos, filmate din mijlocul fanilor englezi, se poate auzi cum Simeone a fost înjurat, ca la uşa cortului.

Când s-a prezentat la conferinţa de după meci, Simeone a încercat să minimalizeze ce a păţit: „Nici nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Alergam, fiindcă eram fericit şi îmi place să sărbătoresc în vestiar. Aşa că nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu mă gândeam doar să ajung în vestiar, eram foarte fericit“.

United, eliminată din Ligă, riscă acum şi o sancţiune din partea UEFA pe baza probei video!

Liga Campionilor, 2021-2022, faza optimilor, retur

Astăzi, ora 22.00

Juventus - Villarreal (1-1 în tur)

Lille - Chelsea (0-2 în tur)

Ieri

Ajax - Benfica 0-1 (2-2 în tur)

Man. United - Atl. Madrid 0-1 (1-1 în tur)

S-au încheiat deja

Bayern Munchen - Salzburg 7-1 (1-1 în tur)

Liverpool - Inter 0-1 (2-0 în tur)

Man. City - Sporting 0-0 (5-0 în tur)

Real Madrid - PSG 3-1 (0-1 în tur)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite