JO 2020 Tokyo: Imagine teribilă cu momentul în care Larisa Iordache a izbucnit în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larisa Iordache
Larisa Iordache

Gimnasta de 25 de ani a revenit în sala de concurs, după o lungă perioadă de inactivitate, cu un singur gând: să concureze la JO 2020. Din păcate, visul i s-a năruit.

Larisa Iordache a încheiat foarte bine 2020, la Europenele de la Mersin (Turcia), unde a devenit cea mai titrată gimnastă din România la competiţiile continentale (are 16 medalii). Apoi, în luna aprilie, ea a obţinut şi biletele pentru JO 2020.

Din păcate, odată ajunsă în Japonia, totul a început să meargă prost pentru Larisa! Iar asta după ce, cu puţin timp înainte de JO 2020, mama sportivei a decedat. 

În calificări, Iordache s-a accidentat, fiind diagnosticată cu o entorsă metatarsiană, la piciorul stâng. Drept urmare, Federaţia Română de Gimnastică a anunţat că sportiva de 25 de ani va renunţa la trei din patru aparate, urmând să concureze doar în finala de la bârnă, unde s-a calificat cu al 4-lea punctaj (14,133). 

Din păcate, încă de ieri, au apărut veşti dinspre Tokyo, cum că starea de sănătate a Larisei nu s-a îmbunătăţit deloc. Şi chiar dacă antrenorul Cristian Moldovan a exclus ca sportiva să renunţe la finala de la bârnă, astăzi, cu două ore înainte de concurs, exact asta s-a întâmplat!

Jurnalistul Dorin Chioţea (TVR) a fost în sala de concurs şi a surprins momentul dureros în care Larisa Iordache a realizat că nu poate concura, izbucnind în lacrimi:

Iordache
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite